NOG SLECHTS 1 APPARTEMENT TE KOOP!

Maak hier uw afspraak. Veilig op kantoor of praktisch online.

Hemixpark Woon in je eigen park

Hemixpark oogt elegant en hedendaags. Het nieuwbouwproject maakt deel uit van de idyllische site in Hemiksem aan de Schelde. De kleinschalige gebouwen geven vooraan uit op het nieuwe, zorgvuldig aangeplante landschapspark. De appartementen ademen licht en ruimte en bieden grote leefterrassen met zicht op het park. In de penthouses met immense terrassen omgeven door groen, waan je jezelf in een luxueuze boomhut.

 

Hemiksem is een rustige gemeente met een ideale locatie op de as Antwerpen – Brussel. Op twee minuten ben je van je gloednieuwe, hoogwaardig afgewerkte appartement op de waterbus, die je twintig minuten later afzet in Antwerpen-centrum. Zonder fileleed naar het werk of een dagje shoppen in Antwerpen!

Oase van water en groen

De zuidrand van Antwerpen is erg gewild voor pendelaars tussen Antwerpen en Brussel. Vooral groen en rust is een grote plus. En dat vind je in overvloed bij Hemixpark. Het gebouw is omgeven door een groot park met vijver en ligt vlak aan de Schelde. Kom je uit een grote woning of ben je voor het eerst op zoek? Hemixpark is de ideale thuis. De gebouwen zijn met zorg ingeplant zodat je optimaal ondergedompeld wordt in de groene omgeving. Wel het plezier van groen, niet de lasten van het onderhoud.

Je eigen stukje paradijs

Hemixpark biedt zoveel mogelijkheden. Het is een veilige haven om in thuis te komen na een drukke (werk)dag. De terrassen zijn gemaakt om op te genieten, alleen of met vrienden, met een boek of een aperitief. De Schelde ligt op enkele passen van je voordeur, ideaal voor een verkwikkende wandeling of fietstocht. Aan de overzijde ligt het natuurreservaat van Bazel dat makkelijk met de veerboot bereikbaar is. Het park die zich uitstrekt voor je terras, is een uitgelezen plekje om weg te dromen met een boek.

Welkom in je comfortabele nieuwe leven

Hemixpark staat voor hedendaagse architectuur, veel licht en ruime terrassen met parkzicht.

De stijlvolle appartementen bieden één, twee of drie slaapkamers. De doordachte indeling is helemaal op maat van je nieuwe, comfortabele leven, zowel binnen als buiten. Minder tijd voor onderhoud, betekent immers meer tijd om te genieten. En genieten, daar draait het om in Hemixpark. Met de luxueuze droomkeuken en volledig uitgeruste badkamer kan dat geen probleem zijn. Alles is bovendien hoogwaardig en tot in de puntjes afgewerkt, met de kwaliteitsstempel van Vooruitzicht!

Ontdek Hemixpark

In Hemixpark woon je in ruime appartementen in één van de drie kleinschalige gebouwen, middenin het park, op een boogscheut van de Scheldedijk.

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?