Hemixpark Woon in je eigen park

In Hemixpark woon je in ruime appartementen in één van de drie kleinschalige gebouwen, middenin het park, op een boogscheut van de Scheldedijk. De appartementen zijn gelegen in de uitlopers van park den Akker, naast de prachtige, landelijke nieuwbouwwijk Hemixheide.

Wonen tussen park en Schelde

Lichte en ruime 1,2 en 3 slaapkamerappartementen en penthouses
Woon in een groen park
Op 500m van de Schelde
Scholen en winkels op wandelafstand

Je eigen stukje paradijs

De één, twee of drie-slaapkamerappartementen baden in het licht en worden omgeven door ruime terrassen die uitgeven op het park. Je woont er rustig, vlakbij de dorpskern en de Schelde, van waar je kan vertrekken voor mooie fietstochten.

Alle panden zijn praktisch ingedeeld en kunnen volgens jouw wens worden afgewerkt, steeds volgens de strenge kwaliteitseisen van Vooruitzicht. Je komt meteen tot rust in je eigen stukje paradijs.

Gedaan met het fileleed

De appartementen liggen op minder dan 500meter van de Scheldedijk, van waar de waterbus naar Antwerpen vertrek. Je bent op 30 minuten van jouw appartement aan het Steen in Antwerpen, zonder file!

Bereikbaar wonen

Hemiksem is een gezellige, rustige gemeente langs het water. Er zijn restaurants, winkels en verschillende scholen. Met het openbaar vervoer kan je overal naartoe, naast de waterbus is er een uitgebreid netwerk van De Lijn en een treinstation.

.

Ontdek Hemixpark

In Hemixpark woon je in ruime appartementen in één van de drie kleinschalige gebouwen, middenin het park, op een boogscheut van de Scheldedijk.

Lees meer

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}